Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rollator-guiden.dk/koerestol.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rollator-guiden.dk/koerestol.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /var/www/rollator-guiden.dk/koerestol.com/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
korestol's Blog! http://xn--krestol-q1a.com Just another WordPress site Mon, 24 Apr 2017 08:24:12 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Lidt om dæk, reservedele og tilbehør til kørestole http://xn--krestol-q1a.com/lidt-om-daek-reservedele-og-tilbehor-til-korestole/ http://xn--krestol-q1a.com/lidt-om-daek-reservedele-og-tilbehor-til-korestole/#respond Wed, 12 Apr 2017 10:00:59 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=20 Hvilke typer dæk findes der til kørestole? De fleste manuelle kørestole leveres som standard med massive dæk. Det er altså et dæk der består af gummi hele vejen igennem og som ikke indeholder en slange. Den type dæk har den fordel at de ikke kan punktere, men til gengæld er de ikke altid videre stødabsorberende. På de billigste kørestole kan massive dæk være uhensigtsmæssige, da affjedringen i selve kørestolen heller ikke altid er for god. Et alternativ til massive dæk er at tilkøbe luftgummihjul. Et luftgummihjul til kørestole er dyrere, men er til gengæld også langt mere affjedrende og stødabsorberende. Man kan få luftgummidæk til både fordæk og bagdæk på

The post Lidt om dæk, reservedele og tilbehør til kørestole appeared first on korestol's Blog!.

]]>
Hvilke typer dæk findes der til kørestole?

De fleste manuelle kørestole leveres som standard med massive dæk. Det er altså et dæk der består af gummi hele vejen igennem og som ikke indeholder en slange. Den type dæk har den fordel at de ikke kan punktere, men til gengæld er de ikke altid videre stødabsorberende.

På de billigste kørestole kan massive dæk være uhensigtsmæssige, da affjedringen i selve kørestolen heller ikke altid er for god.

Et alternativ til massive dæk er at tilkøbe luftgummihjul. Et luftgummihjul til kørestole er dyrere, men er til gengæld også langt mere affjedrende og stødabsorberende. Man kan få luftgummidæk til både fordæk og bagdæk på kørestolen. Dæk til kørestole fås dog i mange størrelser, så det er med at være vågen når du bestiller – har du ikke forudgående erfaring med området bør du kontakte forhandleren før du køber, så du er sikker på at fordæk, bagdæk og selve kørestolen passer sammen.

En anden ting du desuden skal være opmærksom på er naturligvis, at du ved brug af luftgummihjul også er nødt til at købe slanger til kørestolsdæk. Slanger er heldigvis ikke så dyre, så nøjagtigt som med cykler anbefales det, at du har nogle ekstra liggende, så du hurtigt kan få skiftet den i tilfælde af punktering.

Hvordan er mulighederne for reservedele til kørestole?

Selv de bedste kørestole holder ikke for evigt. Derfor er det vigtigt at der kan købes reservedele efterhånden som det måtte blive nødvendigt. Kørestolsdæk er forholdsvist standardiserede i måden hvorpå de monteres, så ved dækkene er det i høj grad kun størrelsen der skal tages højde for.

Anderledes forholder det sig med alle de øvrige dele på kørestolen. Det er svært at generalisere omkring hvilke dele der som oftest går i stykker, men overordnet set er mekaniske sliddele som bremser, låse, justerbare armlæn og lignende selvfølgeligt mere udsatte end de faste dele.

Gør kørestolen mere anvendelig med det rette tilbehør

En ting er at finde selve den kørestol der bedst opfylder dine ønsker – derefter starter opgaven så med at gøre den endnu bedre ved også at finde noget tilbehør, der kan hjælpe til at gøre hverdagen som kørestolsbruger lidt lettere.

Der findes en del forskelligt udstyr til kørestole. Herunder har vi kort beskrevet de ting der oftest sælges, og som du derfor med fordel kan overveje at tilkøbe:

 • En stokkeholder. Når man køber en manuel kørestol er det ofte fordi man kun har behov for den i kortere perioder – og derfor er det så ekstra praktisk at kunne medbringe en stok på din kørestol. Med en stokkeholder bliver det muligt at “klikke” stokken fast ude på siden, så du nemt kan tage den med.

 

 • En taske til dine kørestolshjul, så du kan transportere dem løst. På de fleste kørestole kan de store baghjul klikkes af. Det er en fordel fordi de så er bedre beskyttet under transport, og fordi du på den måde gør kørestolen lidt mindre, så den lettere kan være i bagagerummet på en almindelig personbil. En hjultaske kan rumme to drivhjul til kørestolen, og er en nem måde at transportere dem på løst.

 

 • Et “terapibord” til montering henover armlænet på kørestolen. Når man sidder i kørestol er det ofte en udfordring at få den kørt helt hen til et spisebord, primært fordi højden sjældent passer. Et terapibord er et bord lavet i brudsikkert plastik, som kan spændes på tværs af kørestolen mellem de to armlæn.

 

 • En kørepose, som hjælper med at holde dig varm og tør når du er udenfor. Når man sidder i en kørestol bliver man nemt forholdsvist kold. Det skyldes for det første at man jo ikke har samme aktivitet som en gående, og derudover at man også er mere modtagelig for vind og blæst.

Priserne på tilbehør svinger en del. Noget tilbehør er kompatibelt med alle kørestole, mens andet tilbehør kun passer specifikt til én model. Derfor skal du være opmærksom på at få læst beskrivelsen og specifikationerne grundigt hvis du bestiller tilbehør til en kørestol du allerede har.

The post Lidt om dæk, reservedele og tilbehør til kørestole appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/lidt-om-daek-reservedele-og-tilbehor-til-korestole/feed/ 0
Hvad er en komfortkørestol? http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-komfortkorestol/ http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-komfortkorestol/#respond Wed, 12 Apr 2017 09:55:23 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=17 Der findes en del forskellige betegnelser indenfor kørestole, hvor de to mest almindelige er ”manuel kørestol” og ”elkørestol”. Der findes dog et tredje begreb, nemlig komfortkørestol. Det er en kørestolstype som ikke benyttes så ofte, så derfor er der af og til lidt forvirring over hvad begrebet egentligt dækker over. Når man taler om en komfortkørestol tænkes der på en kørestol, som har langt flere indstillingsmuligheder end en almindelig, manuel kørestol. Derudover er den bygget til, at man som kørestolsbruger kan sidde i den hele dagen. Det betyder, at en komfortkørestol blandt andet har et væsentligt bedre sæde og et bedre ryglæn end en almindelig manuel kørestol. Det er desuden

The post Hvad er en komfortkørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
Der findes en del forskellige betegnelser indenfor kørestole, hvor de to mest almindelige er ”manuel kørestol” og ”elkørestol”. Der findes dog et tredje begreb, nemlig komfortkørestol. Det er en kørestolstype som ikke benyttes så ofte, så derfor er der af og til lidt forvirring over hvad begrebet egentligt dækker over.

Når man taler om en komfortkørestol tænkes der på en kørestol, som har langt flere indstillingsmuligheder end en almindelig, manuel kørestol. Derudover er den bygget til, at man som kørestolsbruger kan sidde i den hele dagen.

Det betyder, at en komfortkørestol blandt andet har et væsentligt bedre sæde og et bedre ryglæn end en almindelig manuel kørestol. Det er desuden som regel muligt at ændre vinklen på begge dele. Derudover vil en komfortkørestol ofte også have hovedstøtte/nakkestøtte.

En komfortkørestol har normalt store baghjul  med drivringe så man selv kan drive den frem – men har derudover selvfølgeligt skubbehåndtag, så en ledsager også kan skubbe den.

Prismæssigt starter de billigste komfortkørestole ved omkring 12.000 kroner, mens de dyreste går helt op til 25.000 kr. eller mere.

Væsentligt højere vægt

De mange indstillingsmuligheder der tilbydes i en komfortkørestol er uden tvivl en stor fordel. Der er dog også nogle ulemper at være opmærksom på.

Den første er vægten. Som beskrevet i nogle af de andre artikler på siden er der grundlæggende to vægtklasser for kørestole:

 • En kørestol fremstillet i stål vejer typisk 19-22 kg.
 • En kørestol fremstillet i aluminium vejer typisk 13-16 kg.

De fleste komfortkørestole er fremstillet i aluminium, der som nævnt vejer mindre end stål. Til trods for materiale-valget er det ikke unormalt at se en vægt på 35-40 kg. Når vægten kommer så langt op har det særligt betydning hvis det er meningen, at brugeren af kørestolen selv skal køre den. Det kræver nemlig forholdsvist mange armkræfter, særligt på ujævnt underlag.

Det har også betydning for en ledsager, men dog ikke helt så meget som hvis kørestolsbrugeren selv skal køre den.

Svær at transportere

Almindelige kørestole er som regel utroligt nemme at pakke sammen, da de er sammenklappelige. Det betyder altså at de hurtigt kan foldes sammen og pakkes ind i bilen.

Det forholder sig noget anderledes med en komfortkørestol. Den er nemlig bygget til at være komfortabel og robust – og knap så meget til at være nem at tage med bagagerummet.

Faktisk kan de fleste komfortkørestole slet ikke klappes sammen. De gøres normalt klar til transport ved at folde ryglænet ned og fjerne armlæn og benstøtter. På den måde bliver stolen en smule mindre, men stadig langt større end den almindelige, sammenklappelige kørestol.

En komfortkørestol kan normalt kun lige være i bagagerummet på en gennemsnitlig stationcar. Udover at den skal kunne være der pladsmæssigt er der igen vægten at tage højde for, da det er forholdsvist mange kilo der skal løftes op i bilen.

The post Hvad er en komfortkørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-komfortkorestol/feed/ 0
Hvad er en transportkørestol? http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-transportkorestol/ http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-transportkorestol/#respond Wed, 12 Apr 2017 09:54:06 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=15 Hvis du har læst lidt rundt her på hjemmesiden er du muligvis stødt på udtrykket ”transportkørestol”. Det er et fagterm, og derfor også et udtryk som nemt kan skabe forvirring. En transportkørestol er imidlertid bare en helt almindelig kørestol – men som primært har til formål at fragte en person fra punkt A til B. Det kan f.eks. være i lufthavnen, hvor turen fra sikkerhedskontrollen til gaten er for lang til at man selv kan gå den, eller på en turist-attraktion, hvor der er langt fra indgangen hen til det man egentligt skal se. Ved den slags behov vælger mange at købe den billigst mulige kørestol. De billige kørestole kan

The post Hvad er en transportkørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
Hvis du har læst lidt rundt her på hjemmesiden er du muligvis stødt på udtrykket ”transportkørestol”. Det er et fagterm, og derfor også et udtryk som nemt kan skabe forvirring.

En transportkørestol er imidlertid bare en helt almindelig kørestol – men som primært har til formål at fragte en person fra punkt A til B. Det kan f.eks. være i lufthavnen, hvor turen fra sikkerhedskontrollen til gaten er for lang til at man selv kan gå den, eller på en turist-attraktion, hvor der er langt fra indgangen hen til det man egentligt skal se.

Ved den slags behov vælger mange at købe den billigst mulige kørestol. De billige kørestole kan dog have nogle ulemper, da de ofte vejer forholdsvist meget, og sjældent har drivhjul, så kørestolsbrugeren selv kan drive kørestolen frem. Derfor er man afhængig af en ledsager til at skubbe kørestolen.

Er der tale om en kørestol der skal benyttes forholdsvist ofte bør man ofte lidt ekstra, så kørestolen er af tilstrækkeligt god kvalitet.

Hvornår skal man nøjes med en transportkørestol?

Om du skal vælge en lidt billigere kørestol hænger altså sammen med behovet. Dem der typisk køber en transportkørestol er f.eks.:

 • Sygehuse, hvor patienter skal køres fra stuen og ned til lægen
 • Taxachaufføren, som skal kunne køre passagerer ind til lægen eller sygehuset
 • Buschauffører
 • Private, som har brug for en kørestol af og til. Det kan f.eks. være et ægtepar, hvor den ene kun kan klare kortere gåture, og som derfor har behov for at kunne skifte til kørestol hvis kræfterne slipper op

Prisen for en transportkørestol ligger typisk på 1.500 – 3.000 kr. De billige kørestole har normalt en række kendetegn du skal være opmærksom på:

 • De er fremstillet i stål, og er derfor forholdsvist tunge
 • Baghjulene er ofte små, hvilket giver en dårlig kørekomfort udendørs
 • Der er et minimum af indstillingsmuligheder
 • Hjulene kan være af dårlig kvalitet

Vi anbefaler at du enten vælger at ofre de 3.000 kr. som en god kørestol koster, eller som alternativ holder øje med mulighederne for at gøre et godt køb på f.eks. DBA.

The post Hvad er en transportkørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/hvad-er-en-transportkorestol/feed/ 0
Hvilke indstillingsmuligheder skal en kørestol have? http://xn--krestol-q1a.com/hvilke-indstillingsmuligheder-skal-en-korestol/ http://xn--krestol-q1a.com/hvilke-indstillingsmuligheder-skal-en-korestol/#respond Wed, 12 Apr 2017 09:52:45 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=11 Et af de områder hvor en billig rullestol adskiller sig fra de dyrere modeller er antallet af indstillingsmuligheder. På de billige modeller må du ofte tage til takke med et begrænset antal muligheder – hvilket ofte gør det svært at opnå den bedste siddekomfort. Du kan bruge den følgende tabel som en rettesnor før du køber: Funktion Hvad skal rullestolen som minimum kunne? Hvad vil være en ekstra fordel? Skubbehåndtag Af hensyn til ledsagere der skal skubbe kørestolen bør skubbehåndtagene kunne indstilles i højden. Indstillingen skal helst ske uden brug af værktøj, f.eks. med en kliklås. Mulighed for nem udskiftning af håndtag er at foretrække.   Armlæn Det skal være

The post Hvilke indstillingsmuligheder skal en kørestol have? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
Et af de områder hvor en billig rullestol adskiller sig fra de dyrere modeller er antallet af indstillingsmuligheder. På de billige modeller må du ofte tage til takke med et begrænset antal muligheder – hvilket ofte gør det svært at opnå den bedste siddekomfort.

Du kan bruge den følgende tabel som en rettesnor før du køber:

Funktion Hvad skal rullestolen som minimum kunne? Hvad vil være en ekstra fordel?
Skubbehåndtag Af hensyn til ledsagere der skal skubbe kørestolen bør skubbehåndtagene kunne indstilles i højden. Indstillingen skal helst ske uden brug af værktøj, f.eks. med en kliklås. Mulighed for nem udskiftning af håndtag er at foretrække.

 

Armlæn Det skal være muligt at klappe armlænene bagover på en nem og sikker måde. Det gør det nemt at sætte sig sidelæns over i kørestolen fra en almindelig stol eller fra sengen.

 

Du skal nemt kunne ændre højden af begge armlæn, og gerne uafhængigt af hinanden.
Sædet Højden skal være nem at indstille, og både minimum- og maksimumhøjden skal være, så du kan få den optimale indstilling i forhold til din egen højde.

 

På nogle rullestole kan sædedybden ændres ved hjælp af et innovativt teleskop-system i selve stellet.
Hjul De store baghjul skal kunne afmonteres. Det gør det lettere at få kørestolen med i en bil. Hvis hjulene er forsynet med en såkaldt ”Quick-release” funktion kan de tages af blot ved at trykke på en knap. På den måde går det hurtigt og kan gøres uden værktøj.

 

 

Udover de ovenstående kriterier er der et par andre punkter du kan overveje at tage med i betragtningen. Det er dog ikke alle der har de behov, og derfor er de ikke inkluderet i tabellen:

Svingbare og aftagelige benstøtter

Når man skal sætte sig ned i en kørestolen er benstøtterne ofte i vejen. Hvis stolen er forsynet med svingbare benstøtter er det væsentligt lettere. Når en benstøtte er svingbar betyder det nemlig at den kan svinges ud til siden. På den måde bliver der fri adgang til at sætte sig i kørestolen, og når det er gjort kan de så svinges tilbage på plads igen.

Derudover er det en fordel hvis benstøtterne er nemme at afmontere. En kørestol er nemlig altid længere end den er bred. Derfor bliver det lettere at få plads til den i bilen ved at afmontere benstøtterne.

Nedre kørestol

Indstilling af ryglænets vinkel

Hvis kørestolen skal anvendes mange timer af gangen er det vigtigt at den giver den maksimale siddekomfort. Når det kommer til siddekomforten har mange en tendens til at fokusere på puden man sidder på, og knap så meget på ryglænet.

Ryglænet og indstillingen heraf har imidlertid stor betydning for hvor godt man sidder. På nogle få kørestole – ofte kun komfortkørestole – er det muligt at ændre vinklen på ryglænet. Det giver gode muligheder for variation i siddestillingen, men til gengæld skal du være klar til at ofre over 10.000 kr. på kørestolen for at få funktionen.

The post Hvilke indstillingsmuligheder skal en kørestol have? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/hvilke-indstillingsmuligheder-skal-en-korestol/feed/ 0
En sammenklappelig kørestol er lettere at have med rundt http://xn--krestol-q1a.com/en-sammenklappelig-korestol-er-lettere-med-rundt/ http://xn--krestol-q1a.com/en-sammenklappelig-korestol-er-lettere-med-rundt/#respond Wed, 12 Apr 2017 09:50:14 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=8 En af de største ulemper ved en kørestol er uden tvivl størrelsen. Selv de smalleste modeller fylder 60 centimeter i bredden og ofte lidt mere i dybden. Hvis du gerne vil kunne have kørestolen med rundt i en normal personbil bliver du altså nødt til at gå efter en sammenklappelig model. Heldigvis kan de fleste modeller i dag foldes sammen på midten. Det gøres normalt ved at åbne en lås og løfte op midt på sædet, og kørestolen lukkes så sidevers sammen. Selv en sammenklappelig kørestol er dog forholdsvist stor, og vil normalt kun kunne være i bagagerummet på en stationcar. Derfor skal du også være opmærksom på hvor nemt

The post En sammenklappelig kørestol er lettere at have med rundt appeared first on korestol's Blog!.

]]>
En af de største ulemper ved en kørestol er uden tvivl størrelsen. Selv de smalleste modeller fylder 60 centimeter i bredden og ofte lidt mere i dybden. Hvis du gerne vil kunne have kørestolen med rundt i en normal personbil bliver du altså nødt til at gå efter en sammenklappelig model.

Heldigvis kan de fleste modeller i dag foldes sammen på midten. Det gøres normalt ved at åbne en lås og løfte op midt på sædet, og kørestolen lukkes så sidevers sammen.

Selv en sammenklappelig kørestol er dog forholdsvist stor, og vil normalt kun kunne være i bagagerummet på en stationcar.

Derfor skal du også være opmærksom på hvor nemt eller besværligt det er at afmontere de store baghjul. Det bedste er hvis de kan klikkes af helt uden brug af værktøj. Det hjælper igen til at gøre kørestolen lidt lettere at transportere.

På en kvalitets-kørestol er det normalt muligt at fjerne følgende dele helt uden brug af værktøj:

 • De store baghjul
 • De små forhjul
 • De to benstøtter
 • De to armlæn

Desto mere du kan tage af uden at skulle bruge værktøj, desto bedre. Det gør det nemlig langt hurtigere at pakke kørestolen sammen og få den ind i bilen.

Undersøg hvor i bilen den passer bedst ind

De fleste foretrækker at have kørestolen liggende i bagagerummet. Det er særligt en fordel på stationcars med lav indlæsningshøjde. Ulempen er imidlertid at det giver et tungere løft, da hele kørestolen skal løftes op i vandret position før den kan lægges ind i bagagerummet.

Derfor kan det for nogle være en fordel at bruge pladsen mellem forsædet og bagsædet. På den måde kan kørestolen nemlig løftes lodret ind, hvilket for mange vil være noget lettere. Det kræver dog at der er tilstrækkeligt med plads. Samtidigt skal du være opmærksom på at det normalt er nødvendigt at kunne åbne bagdøren helt op for at få kørestolen ud igen. Det kan særligt være en udfordring i smalle parkeringsbåse, hvor bilerne ofte holder forholdsvist tæt op af hinanden.

The post En sammenklappelig kørestol er lettere at have med rundt appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/en-sammenklappelig-korestol-er-lettere-med-rundt/feed/ 0
Hvad koster en kørestol? http://xn--krestol-q1a.com/hvad-koster-en-korestol/ http://xn--krestol-q1a.com/hvad-koster-en-korestol/#respond Wed, 12 Apr 2017 09:46:46 +0000 http://127.0.0.1/wordpress/?p=5 Da antallet af kørestolsbrugere (heldigvis, fristes man til at sige) er forholdsvist lavt, findes der ikke ret mange steder der sælger kørestole. Derfor har man som regel ikke nogen forudsætninger for at vide hvad en kørestol koster. Som udgangspunkt kan forhandlerne af kørestole deles op tre grupper: De helt store detailforretninger såsom Bilka har af og til en enkelt model eller to i deres sortiment   Byggemarkeder som Harald Nyborg og Bauhaus sælger også kørestole, ofte dog kun i kampagne-perioder   Hos specialforretninger der handler med hjælpemidler til ældre og handicappede vil du ligeledes ofte finde et sortiment af kørestole, ofte lidt bredere end ved de to ovenstående En kørestol

The post Hvad koster en kørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
Da antallet af kørestolsbrugere (heldigvis, fristes man til at sige) er forholdsvist lavt, findes der ikke ret mange steder der sælger kørestole. Derfor har man som regel ikke nogen forudsætninger for at vide hvad en kørestol koster.

Som udgangspunkt kan forhandlerne af kørestole deles op tre grupper:

 1. De helt store detailforretninger såsom Bilka har af og til en enkelt model eller to i deres sortiment

 

 1. Byggemarkeder som Harald Nyborg og Bauhaus sælger også kørestole, ofte dog kun i kampagne-perioder

 

 1. Hos specialforretninger der handler med hjælpemidler til ældre og handicappede vil du ligeledes ofte finde et sortiment af kørestole, ofte lidt bredere end ved de to ovenstående

En kørestol kan typisk erhverves fra ca. 1.500 kroner og opefter. De billige modeller bør kun anvendes som transportkørestol. I den næste prisklasse finder du kørestole fra 3.000 – 6.000 kr. Det er manuelle kørestole i god kvalitet, og hvor du får alle de nødvendige funktioner.

Endeligt er der komfortkørestole, som typisk koster fra 10.000 kr. og opefter. En komfortkørestol adskiller sig fra de andre kørestole på flere punkter. De har blandt andet flere indstillingsmuligheder, nakkestøtte og normalt også mulighed for at indstille vinklen på ryglænet.

Er rammen lavet i aluminium eller stål?

En af de ting der har stor betydning for prisen er hvilket materiale kørestolen er fremstillet i. Her skal du se efter om selve rammen som kørestolen er bygget op af er fremstillet i stål eller aluminium. De to materialer er begge tilpas stærke til, at de nok skal holde i mange år, men forskellen skal findes i prisen og vægten.

Stål er det billigste af de to materialer, men også væsentligt tungere. Den samlede vægtforskel afhænger af kørestolens konstruktion, men det er ikke usædvanligt at se en forskel på omkring 30%. Det vil med andre ord sige, at sammenligner du en kørestol med aluminiumsramme med en totalvægt på 15 kg. med en tilsvarende kørestol, blot med stål-ramme, vil den sidstnævnte veje 20 kg.

En forskel på 5 kilo lyder muligvis ikke af så meget, men det gør en markant forskel uanset om kørestolen skubbes af en ledsager eller om du selv skal skubbe den frem.

The post Hvad koster en kørestol? appeared first on korestol's Blog!.

]]>
http://xn--krestol-q1a.com/hvad-koster-en-korestol/feed/ 0